Review this! Wat vind 'Roomstyling.and3rascals' van jurk Niva?

Vandaag een uitgebreide review van Roomstyling.and3rascals. Wij vroegen Melanie, moeder van Jaylen, Darryl, Melody Jazz en Tenley om jurkje Niva te reviewen. This is what she said...

 

Review from Roomstyling.and3rascals

Via via ben ik het Instagram account van All Gems tegengekomen.
Het viel mij gelijk op dat zij warme, kleurrijke èn hippe kinderkleding verkopen. Dit trok gelijk mijn aandacht. Na meer onderzoek gedaan te hebben, kwam ik er onder andere achter dat de kleding bewust op een duurzame manier wordt geproduceerd. De productie van de collecties wordt zelfs in NL gedaan! (hierover later meer).

Ik mocht van All Gems een review schrijven over het jurkje Niva. Toen ik het pakketje opende, viel het mij gelijk op dat zij hun logo als sticker hebben verwerkt in de verpakking. Dit maakte het gelijk wat persoonlijker. De verpakking zelf oogde wat saai, maar hier kwam snel verandering in toen ik het opende!!
STUNNING!!!
Roomstyling.and3rascals review All Gems organic kidswear
Toen Melody het jurkje Niva aan had getrokken, begreep ik meteen wat All Gems met haar kleding wilde zeggen. Het is zó warm en ook zo speels tegelijk.
De kleding is puur voor de kids ontworpen. Letterlijk overal is aan gedacht. Het stofje is heerlijk zacht en ook belangrijk dat het ook tegen een stootje kan!
Normaal draagt Melody een onderhemdje onder haar kleding, maar dat was met dit stofje niet nodig!

Je kan overal mooie kinderkleding kopen, maar wat een kledingstuk uniek maakt voor mij is de visie en het verhaal achter het kledingmerk!

Allereerst zie je gewoon dat er veel liefde in is gestopt door Sewan en Ard.
Ik vind het jurkje een echte Gem! Zo mooi hoe de kleuren met elkaar gecombineerd zijn; het warme met het mooie speelse blauw. Perfect match!!

 

Roomstyling.and3rascals review over All Gems organic kidswear

Zoals ik al eerder zei, heeft All Gems bewust gekozen voor een duurzame en eerlijke productie van haar kinderkleding, in Nederland.
Daarnaast wordt de kleding gemaakt van GOTS gecertificeerde materialen. Dit betekent dat alles op een biologische manier is geteeld en op een eerlijke en milieuvriendelijke manier gemaakt is. Allemaal heel positief! Dit geeft mij een heel fijn gevoel.

Deze positieve kenmerken zie je wel terug in de prijs van oa dit jurkje, maar het is zeker het geld waard!

Sewan en Ard, ik waardeer jullie mooie organic kidswear!! Love it!!!

 

Over de review
Melanie kreeg niet betaald voor de review en ook hebben wij haar het jurkje niet weggegeven.  Melanie vertelt het in haar eigen woorden, er is niets door ons geregisseerd, ook niet wat betreft de fotografie of tekst.  

All Gems review Roomstyling.and3rascalsAll Gems organic kidswear review jurk Niva

 


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst bekeken voordat ze worden gepubliceerd