Over All Gems

WIE IS ALL GEMS?

Allereerst onze dochters van 2, 4 en 5 jaar, want zij zijn zowel onze critici als muzes. Door hen geïnspireerd, komen onze collecties tot stand. Wat zit comfortabel, welke details zijn handig en aansprekend? Zij denken met ons mee, geven hun ongezouten mening en proberen alle kledingstukken uit zodat we zeker weten dat ze goed zitten. Wij zijn Sewan en Ard Bakvis, getrouwd en trotse eigenaars van All Gems.  

 eigenaar All Gems organic kidswear Sewan, Ard, Lara en Lynn

ONTSTAAN VAN ALL GEMS

Een kindje van 3 dat continue aan het krabben is. Op armen, buik en hals. De vervelende jeuk zorgt voor rode plekken, soms tot bloedens toe. Toen twee van onze kinderen dat kregen, gingen wij op zoek naar oorzaken en oplossingen. Als vervolgens niets echt en langdurig helpt, ben je aangewezen op je eigen gevoel. Per toeval stuitten wij op duurzame kleding van biokatoen met een GOTS keurmerk. Na verschillende kledingstukken te hebben geprobeerd, merkten wij veel verschil: geen jeuk, geen gekrab én een gelukkig kind. En dat door biokatoen. Toen wij ons verdiepten in het GOTS keurmerk, begon het idee voor All Gems langzaam aan te groeien. Een keurmerk dat als een huis staat als het gaat om respect voor mens en milieu. Dat combineren wij tegenwoordig met eigen design en met veel oog voor comfort en kwaliteit. Daar worden ouders en kinderen blij van!  

All Gems bestaat officieel sinds oktober 2018, met een allereerste collectie in maart 2019.  Alle collecties van All Gems worden door Sewan Bakvis ontworpen en in een kleinschalig atelier in Nederland geproduceerd of door Sewan met de hand gemaakt. 
 

MEER OVER ONS WETEN?

Volg ons op Instagram én schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Regelmatig is er nieuws (tips, acties en kortingen) dat je misschien niet wilt missen.