Preloved

Kinderen groeien nu eenmaal snel uit hun kleding. Je kunt preloved kleding doorgeven of doorverkopen, nu dus ook via AllGems.nl. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze preloved items een tweede kans te geven. En om echt een impact te maken, willen we je de kans bieden om andere merken bij ons aan te melden.

Wil jij items een tweede leven geven? De volgende afspraken gelden voor preloved All Gems:

> Meld je aan via info@allgems.nl onder vermelding van Preloved. Vermeld om welke items het gaat (trui, broek etc), de maat, het merk, en de originele verkoopprijs. Voeg duidelijke foto's toe van de items. Wij laten je binnen enkele dagen weten of jouw kleding een plekje krijgt op onze website.

> Alle kleding moet compleet en schoon zijn en geen gaatjes of vlekken bevatten.

> Wij accepteren alleen:
- kinderkleding van GOTS gecertificeerd biokatoen
- maat 92 - 140
- premium duurzame merken (zoals The animal observatory, Stella McCartney, Mini Rodini, Tiny Cottons, CarlijnQ, Bobo Choses, Daily Brat, Soft Gallery, Mead for mini, Repose AMS, Mingo etc). Ook als je andere merken dan All Gems wilt verkopen, ben je dus welkom bij ons! 

Hoe verder?

Wanneer wij jouw kleding op allgems.nl aanbieden en deze binnen 2 maanden wordt verkocht, ontvang je van ons 50% van de verkoopprijs in de vorm van shoptegoed, te besteden bij All Gems. Wij betalen eenmaal de verzendkosten om de kleding naar de nieuwe koper te versturen. 

Retour

Stuurt de nieuwe koper het item retour, dan betaalt de nieuwe koper de retourkosten. Wordt het item nog eens bestelt (door iemand anders), dan zijn de verkoopkosten voor jouw rekening. Wij verreken dit in het eindbedrag van je shoptegoed. 

Item niet verkocht?

Wanneer binnen 2 maanden een item niet wordt verkocht, ontvang je het van ons terug (de verzendkosten zijn voor jou). Als je dit liever niet wilt, geven wij het aan het goede doel.

Wat betreft All Gems kleding, is het mogelijk dat wij kleding circulair maken, door het te herontwerpen. Dit zijn unieke ontwerpen. Of we hier voor kiezen, hangt af van de staat van het item op het moment dat het bij ons wordt binnen gebracht. 

Binnenkort hier de eerste preloved items?

Help ons dit mogelijk te maken door jouw kinderkleding bij ons aan te melden.